Työn iloa!

Työntekijät kokevat työnsä mielekkääksi, kun sillä on merkitystä. Työ tuntuu myös kiinnostavammalta, kun sen sisältöön pystyy itse vaikuttamaan. Työhyvinvointi lisääntyy, kun voi kokea työssään työn iloa!

Näitä väittämiä on tutkittu viime aikoina ja kaikki todettu paikkansa pitäviksi. Ei ole yhdentekevää, millaisten asioiden parissa tai millaisessa ympäristössä työpäivänsä viettää. Myös työyhteisön tuki on tärkeä, ja yhteisten tavoitteiden pitäisi olla kaikille kirkkaat.

Me Fiblonilla haluamme, että asiakkaamme menestyvät, ja siksi olemme kirkastaneet omat tavoitteemme sen toteuttamiseksi:

Ammattikeittiön arki on kovaa hommaa. Päivät ovat pitkiä ja työtahti rivakka. Siellä tuotetaan unohtumattomia ruokailukokemuksia ja heitetään railakasta herjaa työkaverien kesken. Työn ilo on se salainen mauste, joka tekee keittiön arjesta sujuvaa. Hyvällä tuulella ollessaan ihminen tekee työnsä paremmin ja nauttii siitä. Fibra kysyykin, saisiko olla ripaus työn iloa keittiöön?

Ravintolan pöytien kattaus ilahduttaa ruokailijaa, mutta myös henkilökuntaa. Visuaalisuus on tärkeä osa elämyksellisyyttä. Värit, muodot ja yllätykset syntyvät helposti kattauksessa. Ravintolassa käynti onkin elämysbisnestä parhaimmillaan. Softlin huolehtii, että kaikki on kattauksessa kohdallaan. Saammeko auttaa?

Ystävällisesti,

Anne Ekberg

varatoimitusjohtaja

Julkaisija

Fiblon Oy

Kuljuntie 14, Pori

Päätoimittaja

Anne Ekberg

anne.ekberg@fiblon.com

puh. 020 1236662

Toimitus

Kumppania Oy

www.kumppania.fi

info@kumppania.fi

Tässä numerossa

Emmi Hirvonen

Pia Hirvonen

Nina Leppäniemi

Katri Mäenpää

Ilona Nordlund

Sonja Sjögren

Ulkoasu ja taitto

Aste Helsinki Oy

Kuvat

Fiblon arkisto

Haastateltavat

Nelly Ruojärvi

Dreamstime

Painopaikka

Eura Print Oy