Liinan mitalla

Yksilöllinen lautasliina toimii tehokkaana markkinointivälineenä ja sujuvoittaa arkista työtä.

Kattausratkaisu säästää työvuoron viikossa

Ravintola Denniksessä eletään kiireistä viikkoa. Tulevaa viikonloppua varten varastossa odottaa kymmenen pahvilaatikollista lautasliinoja – taittelemattomina. Onneksi kattamiseen on keksitty sujuvampikin ratkaisu.

Lue koko juttu: www.fiblon.com/ajankohtaista/uusi-kattausratkaisu-saastaa-aikaa-yhden-tyovuoron-verran-viikossa/

Uusi ilme kaikkien huulille

Brändiuudistuksen vieminen lautasliinoihin oli tehokas tapa tuoda Business College Helsingin uusi nimi ja ilme lounastajien tietoon. Positiivista palautetta tuli naapureiltakin.

Lue koko juttu: www.fiblon.com/ajankohtaista/uusi-ilme-kaikkien-huulille/

Hyvän ruoan ilosanomaa

Fiblonin toimitusjohtajalle Pekka Ekbergille ruoka on paljon enemmän kuin energiaa. Ajatus tulee näkyväksi Paistinkääntäjien siniset käädyt -tunnustuksessa, joka on osoitus merkittävästä aktiivisuudesta gastronomian harrastajana.

Ranskasta lähtöisin oleva Chaîne des Rôtisseurs, suomeksi Paistinkääntäjät ry, on tullut Ekbergille vuosien varrella tutuksi Fiblonin yhteistyökumppanien kautta. Lopulta hänet kutsuttiin mukaan toimintaan.

– Olen tutustunut ravintoloitsijoihin ja alan ammattilaisiin koko urani ajan. Olen toiminut erilaisissa hallituksissa auttaen ihmisiä viemään toimintaansa eteenpäin. Se, että sain kutsun Paistinkääntäjiin, osoittaa, että olemme tehneet hyvää työtä. Tämä tunnustus on pitkällisen luottamuksen tulosta.

Lue koko juttu: www.fiblon.com/ajankohtaista/hyvan-ruoan-ilosanomaa/

Servietistä suloiseksi sopuliksi

Porin taidekoulussa vastuullisuus ja kierrätysteema ovat esillä aika ajoin. Yksi hyvä keino kierrätykseen on käyttää serviettien jämäpaloja töiden pohjana.

– Olemme nyt parin vuoden ajan saaneet hakea serviettien jämäpaloja rullatavarana suoraan Fiblonin tehtaalta. Olemme huomanneet, että servietti sopii erinomaisesti kolmiulotteisten töiden rungoksi, taidekoulun rehtori Henna Jaatinen kertoo.

Serviettejä käytetään paperimassana sanomalehden tilalla. Etuna serviettimassassa on se, että sitä ei tarvitse erikseen maalata. Tänä syksynä servieteistä on muotoiltu muun muassa erilaisia pikku eläimiä.

– Näistä suloisista eläimistä tuli oppilaiden lemmikkejä. Otimme sopulit, siilit, hiiret ja marsut mukaan, kun kävimme syksyllä Kallossa. Siellä teimme ympäristötaidetta ja rakensimme pikku otuksille talvipesiä.

Katso kuvat sopulista: www.fiblon.com/ajankohtaista/servietista-suloiseksi-sopuliksi/