Tyytyväinen asiakas

Asiakaslähtöisyys on kaiken ydin

Toimintamallimme lähtee asiakkaidemme tarpeista ja toiveista. Siksi emme tuuppaa markkinoille tusinatuotteita, vaan mietimme yhdessä asiakkaidemme kanssa, millainen tuote sopii juuri heidän tarpeisiinsa. Räätälöimme ratkaisut esimerkiksi tyylikkäiden painatusten ja yllättävien kuosien avulla, tai viilaamalla tuotteen kokoa ja pakkaustapaa käyttökohteeseen parhaiten sopivaksi. Teemme näin, jotta tuotteet tuntuisivat loppukäyttäjästä juuri oikeanlaisilta, toimisivat heidän käytössään optimaalisesti, eikä yksikään liina tai pyyhe joutuisi turhaan roskiin.

Asiakkaan arki mielessä

Ammattilaisille ammattilaisten tuotteet

Kun kehitämme tuotteita, meillä on aina kirkkaana mielessä, miten ratkaisu hyödyttää asiakasta hänen arjessaan. Ammattikäytössä tuotteiden pitää olla toimivia, turvallisia ja tehokkaita, eli viimeisen päälle juuri kyseiseen käyttöön suunniteltuja. Pohdimme, mitä kahvilan pöytää pyyhkivä tarjoilija ajattelee työvälineestään – toimiiko liina, tulevatko pinnat helposti puhtaiksi?

Asiakas ei aina tiedä itsekään mitä haluaa, tai ei osaa pukea sitä sanoiksi. Siksi tärkein keinomme on keskustelu ja toistuva kyseleminen, jotta pääsemme aivan iholle, asiakkaan arkeen.

Emme halua viilata tuotteita tehtaalla priimaksi ilman ymmärrystä siitä, mitä asiakas oikeasti tarvitsee.