Pääkirjoitus

Parahin lukija

Vastuullisuus tiivistyy meillä siihen, että tarjoamme asiakkaille aina oikeat tuotteet heidän tarpeisiinsa, ja ne on valmistettu vastuullisista raaka-aineista vastuullisella tavalla.

Vastuullisuus on ennen kaikkea valinta – toimitaanko vastuullisesti vai ei – sekä tekoja, joilla valinnat toteutuvat käytännössä. Me olemme Fiblonilla tehneet paljon valintoja ja pitkään töitä, jotta vastuullisuus toteutuu meillä ihan joka päivä. Olemme valinneet vastuullisesti tuotetut raaka-aineet ja ympäristöystävälliset tuotantomenetelmät, jotta voimme nukkua yömme rauhassa. Pidämme henkilökunnastamme yhtä hyvää huolta kuin omasta perheestämme, jotta jokaisen olisi kiva tulla aamuisin töihin.

Edessäsi on Fiblonin uudistunut raportti vastuullisuudesta.

Nyt haluamme astua askeleen eteenpäin ja auttaa myös asiakkaitamme tekemään viisaita ja vastuullisia valintoja. Tärkein tehtävämme onkin antaa asiakkaillemme riittävästi tietoa valintojen pohjaksi. Ravintola-alalla on tyypillistä, että tuotteita valitaan puhtaasti kustannuspohjalta, jonka seurauksena voi olla täysin väärä tuote väärässä käytössä. Kun valinnan taustalla on riittävästi tietoa, voi tuote siirtyä kustannuksesta lisäarvoksi. Väärin valittu tuote myös useimmiten johtaa resurssien haaskaukseen. Sitä emme halua.

Halusimme tämän raporttimme avulla kertoa tarinaamme entistä paremmin ja ennen kaikkea lisätä sidosryhmiemme tietoisuutta, viisaiden valintojen pohjaksi. Toivon, että siinä onnistuimme.

Antoisia lukuhetkiä!

Anne Ekberg

PS. Kerrothan mitä mieltä olit raportistamme – jutellaan aiheesta lisää!

@EkbergAnne, @FiblonOy

Julkaisija

Fiblon Oy

Kuljuntie 14, Pori

www.fiblon.com

Päätoimittaja

Anne Ekberg

anne.ekberg@fiblon.com

puh. 020 123 6662

Toimitus

Fiblon Oy

Kumppania Oy

www.kumppania.fi

info@kumppania.fi

Ulkoasu ja taitto

Aste Helsinki Oy

Kuvat

Nelly Stenroos

Johanna Sjövall

Fiblon arkisto

Anna-Kaisa Varjus