Kestää katseet ja ajan haasteet

Parhaimmillaan lautasliina paitsi sopii täydellisesti käyttötarkoituksensa, myös näyttää ja tuntuu hyvältä. Fiblonin liina on vielä enemmän. Vastuullisesti kotimaisista raaka-aineista valmistetun liinan taittelee selkä suorana vaativammankin asiakkaan eteen.

Valmistamme perinteisiä käyttötuotteita, joiden valinnassa ratkaisee usein hinta. Ylivarovaisin panoksin tehty sijoitus ei kanna pitkälle. Sen sijaan viisaasti valittu tuote voi luoda säästöjä ja samalla tuottaa moninkertaista lisäarvoa. Vastuullisella valinnalla voi tukea luonnon monimuotoisuutta ja välttää turhaa maapallon resurssien käyttöä.

Asiantuntevana yhteistyökumppanina autamme tekemään hyviä valintoja kanssasi. Me tarjoamme yksilöllisiä ja yllättäviä ideoita kattaukseen ja puhtaanapitoon. Pelkät toiminnalliset ja tekniset ominaisuudet eivät takaa onnistumista, vaan kyse on aina mielikuvien ja tunnelman luomisesta.

Ajatuksella valittu liina huomataan. Se tukee yrityksen brändiä ja parantaa asiakaskokemusta. Tavallinen käyttötuote muuntautuu tarpeen tullen sisustuksen viimeisteleväksi somisteeksi. Missä, milloin ja miten liinojamme käytätkään, tukee valintasi meille tärkeitä arvoja – suomalaista työtä ja vastuuta ympäristöstä.

Olemme sitoutuneet kantamaan vastuumme jatkossakin. Meille on tärkeää, että työntekijöillämme on mahdollisuus vaikuttaa ja kouluttautua. Kehitämme toimintaamme koko työyhteisölle tuttujen arvojen ja yhdessä laadittujen tavoitteiden mukaisesti. Kannamme huolta ihmisistä ja luonnosta – ja autamme tekemään viisaita valintoja.

Pekka Ekberg

toimitusjohtaja

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä:

Fiblon Oy Ab,
Kuljuntie 14, Pori
samples@fiblon.com
puh. 020 123 6662