Ympäristön kunnioitus

Detaljit – lupaus paremmasta

Asiakas syö myös silmillään, siksi huolella valitut tuotteet ovat tärkeä osa kahvilan ja ravintolan kokemusta. Kahvi maistuu paremmalta kauniista kupeista, tyylikkäät lautasliinat viimeistelevät illalliskokemuksen.

Olet saapunut kahvilaan, josta olet kuullut paljon hyvää, odotukset ovat korkealla. Miten ihana sisustus! Mikä kahvin tuoksu! Luvassa on todella miellyttävä kahvihetki. Tilaat kahvin ja leivonnaisen, kahvi tehdään juuri sinua varten – vastajauhetuista pavuista, leivos on vielä lämmin. Kauniiden astioiden ja herkullisten tarjottavien kaveriksi nyhdät telineestä pienen ruman lautasliinan…

Hetkinen! Särkyikö lumous?

Vaihtoehtojakin onneksi on. Lumouksen voi korjata vielä sillä, että saat kauniin, tyylikkäästi kahvilan logolla koristetun lautasliinan, joka viimeistelee tarjoilun. Miellyttävä kahvihetki saa arvoisensa liinan, kuten porilaisessa Cafe Solossa.

Lautasliina kuin taustamusiikki

Kun porilainen kahvila-paahtimo Cafe Solo vaihtoi astiastonsa, tuli myös lautasliinojen päivittäminen ajankohtaiseksi. Uusi Portugalissa teetetty kahviastiasto sai rinnalleen arvoisensa, kahvipavuilla ja yrityksen logolla personoidun mustan lautasliinan.

– Servietit viimeistelevät kokonaisuuden. Ne eivät ole asioita, joita kahvilanpitäjä miettii ensimmäiseksi, mutta ne ovat merkityksellisiä yksityiskohtia, kahvilayrittäjä Teijo Villa toteaa.

Case Solossa oli aiemmin käytössä erikseen kahvi- ja ruokaliinat, nyt uusi lautasliina soveltuu hyvin molempiin tarkoituksiin.

– Ja koska uudet liinat ovat vahvempaa ja laadukkaampaa tekoa, niitä riittää yksi asiakasta kohden. Liinahävikki onkin vähentynyt huomattavasti, Villa kertoo tyytyväisenä.

Kun haluat kaiken olevan kohdallaan.

Viipyy hetken asiakkaan sormenpäissä ja suupielissä. Merkityksellinen yksityiskohta, jonka tarpeellisuuden ja toimivuuden ymmärrät vasta käytännössä