Tervetuloa tehtaalle!

Ihmisen kokoisessa yrityksessä ovet aukeavat kiinnostuneille. Avoimuus on Fiblonilla arvo, joka näkyy tekoina päivittäin.

Millä tavalla lautasliinat valmistetaan? Miten kuviointi syntyy? Onko liinoissa käytetty painoväri turvallista? Pyyhintätuotteiden valmistuksen vaiheet selviävät Fiblonin Porin tehtaan seinien sisällä. Kahdeksassa tuotantolinjassa koneet sylkevät pehmopaperia ja kuitukangasta erilaisina taitoksina, juuri sellaisina kuin asiakas toivoo ja tarvitsee. Taito tehdä on fiblonilaisten hyppysissä, ja sitä saa tulla katsomaan.

– Haluamme olla näkyvä, sillä emme tee mitään salaista. Osaamista ja tekemistä on ilo näyttää ja jakaa, varatoimitusjohtaja Anne Ekberg sanoo.

Lisääntynyt läpinäkyvyyden suunta on yritykselle luontainen. Fiblon on mukana Suomalaisen Työn Liiton Made by Finland -kampanjassa, jonka järjestämään valtakunnalliseen avointen ovien tapahtumaan se osallistui. Samassa yhteydessä tehtaalla palveli pop up -myymälä.

– Haluamme osaltamme lisätä tietoisuutta toiminnastamme ja kasvattaa näin suomalaisen työn arvostusta. Tieto tuotteiden ja palveluiden takaa löytyy meistä ihmisistä.

Tehtaan käytäviltä, vierailijoiden joukosta kuuluikin kiitos vierailun toteuttamisesta. Ovien avaamisen ansiosta tehtaan tuotannon esittely avasi myös silmiä.

”Ai näin ne lautasliinat valmistuvat!” 

Avoimen toiminnan tehdas

Kaikki, mitä Fiblonilla tehdään, on läpinäkyvää ja se voidaan näyttää kaikille. Koko valmistusprosessin avaaminen on Fiblonin tapa toimia. Se lisää ymmärrystä ja auttaa asiakasta tekemään vastuullisia ostopäätöksiä. Luottamuksesta ja avoimuudesta syntyy parempaa lopputulosta ja jokaisen tekeminen helpottuu. Tehdasvierailu järjestyy toiveiden mukaan. Sinäkin saat kutsua itsesi kylään seuraamaan, mitä vaiheita pyyhintätuotteiden valmistuksessa on. Tervetuloa Fiblonin tehtaalle!