Tärkeintä on välittää

Olemme sitoutuneet lisäämään tietoisuutta kattaukseen ja puhdistukseen käytettävien tuotteiden vastuullisesta valinnasta. Olemassaolomme perusta on saada ravintoloitsijat tunnustamaan vastuullisesti valmistetun, laadukkaan ja käyttötarkoitukseen juuri oikeanlaisen tuotteen edut. Käytämme vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita ja ympäristöystävällisiä tuotantomenetelmiä. Henkilökunnastamme pidämme yhtä hyvää huolta kuin omasta perheestämme. 

ENERGIAN KÄYTTÖ

Olemme energiapihejä tuulisähkön käyttäjiä. Valaistuksemme toimii liiketunnistimilla, koneemme lepäävät virransäästötilassa ja työskentelytilamme lämpenevät tuotannosta vapautuvalla hukkalämmöllä.

RAAKA-AINEET JA KIERRÄTYS

Pidämme hankintaketjut lyhyinä, mikä helpottaa toimittajien valintaan vaikuttaneiden kriteerien valvontaa. Tunnemme käyttämiemme raaka-aineiden alkuperän ja vain murto-osa jätteistämme päätyy kaatopaikalle.

TYÖNTEKIJÖIDEN HYVINVOINTI

Pidämme tärkeänä, että jokainen fiblonilainen tulisi aamulla mielellään töihin. Tehtävämme on luoda puitteet, jossa työntekijöillämme on mahdollisuus kokea ja oppia sekä osallistua toiminnan kehittämiseen.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä:

Fiblon Oy Ab,
Kuljuntie 14, Pori
samples@fiblon.com
puh. 020 123 6662