Hyvin pyyhkii!

Fiblonin laadukkaat pyyhintätuotteet soveltuvat vaativaan ammattimaiseen puhtaanapitoon opetuskeittiöstä sairaalakanttiiniin.

Siistiä vaikka vasemmalla kädellä

Monilahjakas Fibra liukuu sulavasti Varian leipuri-kondiittoriopiskelijoiden näpeissä. Se peittelee uunituoreet pullat ja imee kuiviin lätäköt lattialta.

Lue koko juttu:

www.fiblon.com/ajankohtaista/siistia-vaikka-vasemmalla-kadella/

Hätäapuboksi joka työpisteellä

Sairaalaympäristössä ei toimi mikä tahansa siivousrätti. Fibra-­puhdistuspyyhe taklaa roiskeet ja sotkut ruoanvalmistusketjussa ja palvelulinjastoissa.

Lue koko juttu:

https://www.fiblon.com/ajankohtaista/hataapuboksi-joka-tyopisteella/

Soppalautasen kaveri

Kolmessa helsinkiläisessä Soppakeittiössä kuluu ­personoituja ruokaserviettejä yhteensä noin tuhat päivässä. Niitä käytetään sekä keittokulhon ja aluslautasen välissä että lautasliinoina pöydissä. Soppakeittiöissä ja muissa Tapaste Oy:n ravintoloissa ollaan oltu tyytyväisiä Fiblonin liinoihin jo viimeiset kolme vuotta.

Tex Mex -soppa haastaa hernerokan

Tapaste Oy:n keittiöpäällikkö Marika Haavisto jakaa Fiblonin lukijoiden iloksi Soppakeittiön reseptin, jolla valmistat herkullisen meksikolaisen chorizokeiton. Aterian kruunaa avocadotahna ja maissilastut. Uusi talviherkku muuntautuu Marikan vinkillä helposti myös kanakeitoksi.

Ota resepti talteen: www.fiblon.fi/ajankohtaista

Perheyrittäjä pitää omiensa puolta

Vastuullisuus on suomalaisten perheyritysten DNA:ssa. Ilman sitä yritystoiminnan jatkuvuus on vaakalaudalla. Henkilökunta koetaan yhdeksi suureksi perheeksi, jonka hyvinvointi heijastuu koko liiketoimintaan.

Halu toimia oikein yhdistää tämän päivän vastuullisuusajattelun omaksuneita yrittäjiä. Patruuna-ajoista on siirrytty osallistavaan johtamiseen ja yhdessä tekemiseen.

– Hyvät talousluvut halutaan saavuttaa toimimalla oikeudenmukaisesti ja eettisesti. Ei ole samantekevää, miten työtä tehdään ja millä keinoin menestys saavutetaan. Perheyrittäjille on kunnia-asia työllistää ja olla mukana rakentamassa parempaa Suomea, vastuullisuusasiantuntija Krista Elo-Pärssinen Perheyritysten liitosta kertoo.

Elämäntyön jatkajia harvemmin löydetään. Ne kasvatetaan. Se, millä tavoin yrittäjyyden mahdollisuuksia ja haasteita käsitellään, vaikuttaa luonnollisesti seuraavaan sukupolveen. Vaikka kipinä yrittäjyyteen lähtisikin kotoa, ei se automaattisesti tarkoita vanhempien intohimon jakamista ja bisneksen jatkamista.

Fiblonin tarina alkoi Pertti Ek­bergin kellarista vuonna 1979. Lue perheyrityksen koko tarina. www.fiblon.com/fiblon/tarina/