Vau, onko tämä tehty lautasliinasta?

Satakunnan Yrittäjät halusi kohottaa vuosittaisen juhlagaalansa profiilia.

Juhla on meille vuoden huipentuma, jossa palkitaan paikallisia yrittäjiä. Halusimme myös samalla juhlistaa satavuotiasta Suomea ja näyttää sen kauniin sinivalkoisella juhlatunnelmalla valoineen ja koristeluineen, kertoo tapahtumakoordinaattori Nina Huhtamäki Satakunnan Yrittäjistä.

Onnellisten sattumien kautta juhlagaalan kattaukseen jo visioitu ruokaliina, Fiblonin Softlin Festivo, sai rinnalleen koristekaverit samasta tuoteperheestä.

– Olin bongannut kauniin sinivalkoisen liinan yrittäjägaalan koristelua varten. Mikä onni, että liinojen vieläpä satakuntalainen valmistaja lupautui hoitamaan koristelut gaalan juhlatilaan, Huhtamäki iloitsee.

Paikallisesti valmistetut liinat todistivat taipuvansa moneen tarkoitukseen. Sinivalkoiset pompom-pallot ja pöytien kerrokselliset mehitähdet herättivät juhlavieraissa ihastusta.

– Pöytien ääressä hypisteltiin mehitähtiä ja ihmeteltiin, miten ruokaliinasta onkaan ideoitu ja tehty juhlava pöytäkoriste kattaukseen. Moni juhlavieraista haltioitui ja teki lähempää tuttavuutta koristeiden kanssa inspiroituakseen itsekin.

Teeman mukainen koristelu liinoja idearikkaasti hyödyntäen oli Huhtamäen mielestä tunnelman kruunu ja loi viimeistellyn silauksen juhlatilaan.

Pompom-pallot ja mehitähdet viimeistelivät Satakunnan Yrittäjägaalan juhlatilan.

Visuaalista näyttävyyttä pienellä vaivalla

Rohkea kokeileminen kuuluu Fiblonin yrityskulttuuriin. Varatoimitusjohtaja Anne Ekberg tarttui yrittäjägaalan koristeluun tarmolla ja lautasliinojen loputtomiin mahdollisuuksiin luottaen.

– Koristeet lautasliinoista todella toimivat. Yllätyin vielä lisää siitä, miten kestäviä ja hyvin muotonsa säilyttäviä mehitähdet koristeina ovatkaan, Ekberg sanoo.

– On hyvin vastuullista, että esimerkiksi ravintoloissa voidaan koristella tilaa ja kattauksia materiaalilla, jota varastosta löytyy valmiiksi. Värit ovat osa Softlin-tuoteperhettä, ja ne inspiroivat kokeilemaan ja innovoimaan yllättäviä ideoita ruokailijoiden silmäniloksi. Ekberg iloitsee värien paluusta.

– Värit ovat harmonisen sävykauden jälkeen nyt in. Haistelemme tarkkaan trendivärejä ja luomme omat, persoonalliset värikarttamme, joista asiakkaamme voivat inspiroitua.