Oikea tapa toimia

Aidolla vastuullisuudella rakennetaan menestystä. Meillä tarkastellaan maailmaa asiakkaan näkökulmasta ympäristö huomioiden. Kerromme avoimesti, miten voimme omalla toiminnallamme käyttää luonnonvaroja järkevästi. Tahdomme jakaa ajattelutapamme, sillä vastuullinen kuluttaminen auttaa asiakkaidemme liiketoimintaa.

Ympäristö edellä

Maailmasta pitää saada turha kulutus pois. Vastuullamme on huolehtia, että lyhytkäyttöisiä tuotteitamme valmistetaan resurssiviisaasti ja niitä kulutetaan vähemmän. Olemme sitoutuneet luonnonvarojen viisaaseen hyödyntämiseen.

Asiakaskokemus mielessä

Tahdomme olla asiakkaidemme apuna kehittämässä palvelukokonaisuutta ja parantamassa asiakaskokemusta. Näemme mielellämme vaivaa, että asiakas valitsee oikean tuotteen, jotta sitä kuluisi mahdollisimman vähän. Kulutuksen vähentäminen on asiakkaan etu ja kerromme sen rohkeasti.

Työntekijät sydämellä

Emme menestyisi ilman työntekijöitämme. Huolehdimme, että meillä voidaan hyvin. Jokaisen fiblonlaisen työpäivän onnistuminen, ilo työssä ja ylpeyden kokeminen omasta panoksesta ovat meille sydämen asioita.

Lue lisää blogitekstistä. Vastuullisuus­asiantuntija Michaela Ramm-Schmidt haastatteli Fiblonia Aalto EE:n yritysvastuun koulutusohjelman lopputyötään varten: www.fiblon.com/2018/01/17/maailmasta- pitaa-saada-turha-kulutus-pois-ja-siita- pitaisi-puhua-paljon-enemman/

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä:

Fiblon Oy Ab
Kuljuntie 14, Pori
samples@fiblon.com
puh. 020 123 6662