Viisas valinta kantaa pitkälle

Tuiki tavallinen käyttötuote, silmiä hivelevä sisustuksen osa ja luonnon monimuotoisuutta tukeva viisas valinta. Miten nämä kolme näkökulmaa yhdistetään?


Monet valmistamistamme
tuotteista ovat perinteisiä käyttötuotteita, joiden valinnassa usein hinta ratkaisee. Tuijottamalla pelkkää hintaa jää tuotteen merkittävimmät kilpailutekijät huomaamatta. Miten se tukee omaa brändiämme tai parantaa asiakaskokemusta?

Lautasliina on usein ketjun viimeisin tuotevalinta, eikä tuotteen hyötyjä tule laaja-alaisesti mietittyä.

Parhaimmillaan lautasliina on toimiva ja helppo käsitellä, kaunis sekä asiakkaan käteen laadukas. Se tukee toimipaikan konseptia ja on luontoa kunnioittava. Edullinen ei olekaan enää edullinen, kun tuotteen kulutus kasvaa ja toimitilan visuaalisuuteen käytetään huomattavasti kalliimpia ratkaisuja.

Ajatuksella ja viisaasti valittu tuote voi luoda säästöjä ja samalla tuottaa moninkertaista lisäarvoa. Vastuullisella valinnalla voi tukea luonnon monimuotoisuutta ja välttää turhaa maapallon resurssien käyttöä.

Miten onnistuisimme tekemään kaiken kiireen keskellä hyviä valintoja? Valitsemalla asiantuntevan yhteistyökumppanin. Me tarjoamme yksilöllisiä ja yllättäviä ideoita kattaukseen ja puhtaanapitoon. Autamme sinua tekemään viisaita valintoja! Toivomme, että uusi digilehtemme avaa ajatteluamme asiakkaidemme hyväksi. Mukavia lukuhetkiä.

Pekka Ekberg

toimitusjohtaja

Julkaisija

Fiblon Oy

Kuljuntie 14, Pori

Päätoimittaja

Anne Ekberg

anne.ekberg@fiblon.com

puh. 020 1236662

Toimitus

Kumppania Oy,

www.kumppania.fi

info@kumppania.fi

Tässä numerossa

Virpi Hautamäki

Laura Pullinen

Milla Majander

Pia Hirvonen

Ulkoasu ja taitto

Aste Helsinki Oy

Kuvat

Nelly Stenroos

Johanna Sjövall

Fiblon arkisto

Laura Karjalainen

Rock My Business

­Satakunnan Osuuskauppa

­Shutterstock